Palokatkojen tekninen tuki 0201 580 706 tai palokatkotuki(ät)caupo.fi

Suunnittelupalvelut

Palokatkosuunnittelu on yksi paloturvallisuuden osa-alue ja sen tarkoitus on varmistaa palon rajautuminen tulipalotilanteessa palo-osastoihin. Suunniteltujen palokatkojen tulee täyttää Suomen rakentamismääräyskokoelman E1-läpivienneille asettamat vaatimukset. Suunnitelmissa tulee esittää palokatkojen toteutustapa, sijainnit sekä työohjeet. Palokatkosuunnittelu tehdään aina kohdekohtaisesti.

Mikäli tarvitsette CG PROFiSEAL FSA ja MULCOL palokatkotuotesarjaan liittyvää palokatkosuunnittelua, niin palokatkotiimimme auttaa. Ammattitaitoinen suunnittelijaverkostomme toteuttaa kokonaisvaltaiset palokatkosuunnitelmat, suunnitelmakäännöt ja yksittäiset detaljikuva-aineistot huomioiden kustannustehokkaat tuote- ja rakenneratkaisut sekä viranomaismääräykset.

Suurkohteissa autamme ja konsultoimme pääsuunnittelutoimistoa CG PROFiSEAL FSA ja MULCOL palokatkotuotteilla toteutettavien, viranomaismääräykset täyttävien rakenneratkaisujen määrittämisessä. Voimme myös tuottaa ammattitaitoista suurkohteiden osasuunnittelua alihankintatyönä.

Talotehtaille ja valmiselementtitehtaille teemme rakennusosien palokatko- ja palotiivistysratkaisujen optimointia.

Rakennuskohteen palokatkosuunnittelua varten tarvitsemme seuraavat dokumentit:

  • ARK: Kohteen pohjapiirustukset ja leikkaukset, joissa näkyy palo-osastoinnit
  • RAK: Kohdekohtaiset rakennetyypit
  • LVIS: LVIS-suunnitelmat
  • Muut: Mahdolliset erityissuunnitelmat (Palo, SPR, jne.)
  • Lähetä suunnittelupyyntö ja dokumentit osoitteeseen palokatkotuki@caupo.fi

Suunnittelu:

Annettujen lähtötietojen pohjalta suunnittelemme viranomaismääräysten mukaiset ja kohdekohtaiset palokatkodetaljit, työohjeet sekä sijaintikaaviot. Selkeiden suunnitelmien avulla työmaalla on helppo toteuttaa palokatkot.

Palokatkot suunnittelemme aina kohde- ja tuotekohtaisesti. Suunnittelua ohjaa palokatkotuotteille tehdyt polttokokeet ja ETA-hyväksynnät.

Kysy lisää suunnittelupalveluistamme
0201 580 705, Itä-, Keski- ja Pohjois-Suomi
0201 580 706, Koko Suomi
0201 580 708, Etelä-Suomi

Soittajahinnat Telian yritysnumeroihin soitettaessa: matkapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%) ja lankapuhelinliittymästä soitettaessa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24%).